Vinter har kommit !


Underbar vinterdag!

Harjakt !


Idag va jag ut med mischa för första gången på en månad efter löpningen ! Men inget upptag trots mycke spår men arbetade bra på slag !

Älgjakt!


Idag sköt Freddy en ko för Roggas Dala! Hon skällde ca 1,30 min!

Turdag !


Den här dagen hade man turen på min sida ! Började med att skjuta en killing för jilla efter ca en timmes jakt och avslutade med att skjuta en bock för Roggas efter en timmes jakt! Rolig dag med bra jakter å fint väder!

Sön


På söndagen var Fredrik ,Rogga å jag bjudna till Östanås jaktlag med drevrarna ! Det va en mycket fin jaktdag !

Lörd 15/11

Jagade rådjur på med Nils på Kullbol ! Jilla jagade get å bock i nästan två timmar innan det tog stopp vid en stor å och där satt hon på en stor tuva och gnällde !!Det va bara å vada å hämta henne och ta henne under armen ! Det går bra när dom har djur framför sig men värre när dom ska tillbaks! Hundar!!!!!!!

Sön 9/11

I söndags jagade vi rådjur på lundsved ! Fredrik å jag släppte samtidigt från två håll ,och det buktade väldigt bra för bägge två! Såg Jillas ekipage två gånger men för långa håll hela tiden! get och två killingar!

lörd 8/11

i lördags va jag å Rogga till film å jaga rådjur hade tre fina jakter ! två med Jilla och en med chiva (roggas drever) Det buktade väldigt snävt stundtals! Men inget skjutet ! Hade Jillas sista jakt på mig efter två timmar men en get så det va bara att koppla!!!!

Taktik snack!


Janne alias korpen Samuel och Danne har lägger upp dagens andra såt mellan ärtsoppan å pannkakan !

Rep jakt !


Ons 4 nov va det repjakt hos i Pålsbo ! Ca 25 transport gubbar var det ! Vi va 7 hundförare ! Sköts 3 rådjur !

Lörd 1nov


I lörd va jag med å jaga älg ! Mycket fin vinterdag! Berglund sköt två kalvar ! Tis 3 nov var jag ut med jilla ! Hon jagade ca en timme ! Get å två killingar! !