Nu är dom nära!! FY F.N


Här är en bild på den vargtagna taxen i Harbo !Harbo som ligger ca 3-4 mil fågelvägen från Söderfors! ÄR det så här man vill hitta sin jaktkamrat???NEEEEEJ verkligen inte!!!! Men det som jag blir mest irriterad är alla j..la vargälskare (som oftast bor i städer och aldrig behöver leva med dom)som sitter å skriver insändare och debatterar på olika sidor och tidningar!Antingen måste dom vara arbetslösa eller väldigt rika efterson dom har så mycket tid över å lägga sig i och skriva överallt!Vi kan å ska tydligen ha varg ,så ta bort såna här problem individer och få dom skygga (naturliga beetendet) kvar och sprid dom i hela landet ! Så tror jag dom skapar större acceptans för dom också!! En tanke skickas till alla dom djurägarna som har blivit av med något djur oavsett sort!!!Hoppas på ordenligt jakt på vargen!

Nu rullar vi på!

Nu ska jag bli bättre att skriva efter varje gång jag har varit ut om det händer nånting!! Jag lovar!! Skitjakt på er alla så länge!!

Första Älgjakts veckan!!

Första veckan flöt på bra med gått om älg och framför allt tjur! Resultatet blev tre tjurar och två kalvar ! Freddy sköt en fin femtaggare på mån på eftersök som grannlaget hade skjutit på! Peter D sköt en fin sexa (se nedan)på tis för Roggas jämte !Sen sköt Berglund två kalvar på torsdagen för sin duktiga gråhund ! Och sen sköt jag en fin femtaggare på lördagen i hällregnet för Roggas dala! KUL KUL! Samanfattningsvis som sagt va gott om älg och framför allt tjur även för alla grannlag med så det är bara att konstatera att älgstammen är på väg uppåt !!

Älgjakten!!




Jakten!!

Jaktligt så har det väl flytit på skapligt med hundarna !Mischa har väl fortsatt att tagit upp hare dom flesta gånger jag har varit ut med henne sen har väl jakterna gått bra och mindre bra eftersom det har varit mest tyskhare som hon fått upp ! nedanför så har Peter Douhan skjutit en för henne! Jilla har väl skött sig skapligt tycker jag håller väl sin två timmar ungefär!Måste komma till jaktprovs start med henne ! Får väl se om det går å få ledigt nån dag för det + att dom ska väl till att börja löpa när som helst!!


Blogg torkan över!!

Nu har jag äntligen fått tillbaks lusten och orken att blogga igen ! Vad har då hänt??? Jo på hemma fronten fick jag tillbaks jobbet i början på septemper!Jätteskönt tycker jag ,det som är jobbigare är att jag å frugan möts ju bara i dörrhålet och lämnar över lilljunior eftersom vi inte fixat nån dagis plats än ,men men det får ju gå ett litet tag! Junior växer och är vildare än nånsin, han har också börjat gå så nu går det fort!!