Kattspår överallt!!!

Har precis kommit hem efter en lång promenad på skogen med hundarna ! Skönt för hundarna och för mig!! Men en sak är säker!!! Det är väldigt gott om katt på dom här markerna nu ; det är spår överallt! Nog för att snön legat ett tag nu men det är spår efter både hona och en unge och hona och två och ett par ensamma djur dessutom!! Efter veckans skriverier i både UNT och Arbetarbladet om överskjutningar och fällfångst så ser man vad jakten angagerar alla miljömuppar och trädkramare !! Absolut flest kommentarer efter dom artiklarna! Men vi jägare ska inte besvara dom för det är precis vad dom vill!! Folk som aldrig rör sig i skog å mark som utalar sig om biologisk mångfald , e det lodjur , varg ,björn och järv det ,för det är det enda som kommer finnas kvar så småningom !! Ner med besluten på Läns nivå annars är det ohållbart!!!!!

7 kommentarer:

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Ja. HUR kan de komma sig att jakten går så fort?? Säkra jägare elle för liten tilldelning på katt...

Verkligt fin jaktblogg du har!

tack för det! Ja lo tilldelningarna är åt h..... för små i uppland

MEN, hur skall vi möta jaktkritiken? Med tystnad eller med motstånd? Jag vet inte vad som är bäst.

Jag tror det är bäst att bemöta dom med tystnad för annars får dom som dom vill tror jag !! För dom som skriver dom där insändarna kommer oftast från storstäderna och vistas aldrig i skog å mark men vill vara med å synas i tidningarna så dom begriper inte bättre!

lo tilldelningen är för liten i hela sverige
7 st blev det i värmland +++++++++++ natur mupparna fattar inte att överskjutning beror på antalet som fins i våra marker ingen är intresserad av att spåra lodjur när inte man får skjuta kanske dags att hålla käft och skjuta det som kommer eller?

Skicka en kommentar